Daca esti pasionat de mediul online si cunosti persoane care sunt interesate de marketing si promovare online, poti sa castigi foarte usor bani. Cum anume? Prin fiecare cursant pe care il aduci in cadrul cursurile organizate de noi. Iti oferim sansa sa castigi proprii bani prin marketingul afiliat pentru cursuri.

Ce este marketingul afiliat? O forma de marketing online care se bazeaza pe costul pe actiune si pe modele de plata pe performanta. Astfel, un comerciant/advertiser rasplateste unul sau mai multi afiliati pentru actiunile pe care le intreprind in interesul companiei sale.

In acest caz, actiunea rasplatita este aceea de a aduce oameni care sa se inscrie la cursurile noastre. Metoda utilizata pentru a castiga acesti bani este publicitatea pe care trebuie sa o faci cunostintelor tale. Practic muncesti pentru banii tai.

Castiga 80 Ron pentru fiecare cursant confirmat la oricare dintre cursurile organizate de SEOmark.ro

Care sunt beneficiile afilierii pentru cursuri pe care ti le oferim:

Exista mai multe avantaje pentru care sa incepi sa o colaborare pentru marketing afiliat pentru cursuri. Important este sa iti doresti sa castigi un venit in plus, in special daca consideri ca ai capacitatea sa convingi oamenii sa participe la cursurile noastre. Beneficiile pe care le poti avea in urma acestui program de afiliere:

Poti castiga bani destul de usor. Orice cursant iti aduce 80 ron
› Nu exista un plafon minim, maxim sau o norma anume.
Cati cursati pentru marketingul afiliat vei aduce, atat primesti

Nu trebuie sa platesti nimic. Nu exista costuri pentru a te inscriere in programul de afiliere pentru cursuri
› Oferta diverse de cursuri.
Ai sanse mari sa gasesti pe cineva interesat de ceva, deoarece oferim mai multe tipuri de cursuri

Ce cursuri organizam – unde poti inscrie prietenii pentru a castiga din marketing afiliat cursuri

Suntem o agentie de marketing online care oferim mai multe tipuri de servicii de web design, realizare site-uri, redactare articole, Google Ads etc. Pe langa asta, realizam si cursuri de marketing online atat la locatie, cat si cu participare online. Mai jos poti vedea care sunt cursurile care iti pot aduce 80 ron/persoana inscrisa pentru programul de marketing afiliat pentru cursuri:

Curs general de Marketing Online (sales funnel)
Curs Optimizare SEO – un curs destinat in principal celor care administreaza sau realizeaza site-uri

Curs Jurnalism SEO – un curs destinat in principal celor care redacteaza continut online
Curs de administrare campanii publicitare pe Facebook
Curs de administrare campanii publicitare prin Google Adwords
Curs de Blogging

Promovare cursuri – pasii efectivi ai afilierii cu SEOmark.ro

Daca esti interesat de un astfel de castig si vrei sa incepi sa aduci oameni noi care sa se inscrie la cursurile noastre, pasii sunt urmatorii:

1. Trimiti un email catre:    in care sa ne anunti intentia ta pentru a castiga bani din afiliere cursuri si ca intentionezi sa promovezi cursurile

2. In urma solicitarii te contactam pentru a-ti aproba cererea pentru marketing-ul afiliat

3. Promovezi cursurile catre prieteni si cunostinte

4. In momentul in care cineva se inscrie, plateste si confirma ca este din partea ta, semnam contractul de afiliere pentru cursuri si primesti banii

Daca ai intrebari, nelamuriri sau vrei alte informatii, ne poti scrie la adresa de mai sus sau folosind oricare din datele din pagina de CONTACT›

One thought on “Marketing afiliat pentru cursuri – SEOmark.ro

  1. Bună ziua.
    Cs.Lajos mă numesc.
    Doresc să promovez cursurile voastre pe mai multe canale,
    de-și Facebook este pe primul loc. Sunt mulți care postează fel și fel de joburi, care sigur ar avea nevoie de un pic de ajutor, informați noi de promovare. Chiar și eu am nevoie de ajutor, sunt la început cu job în afiliere.
    Mulțumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.