Ai nevoie de un site nou?
Sau, vrei ca site-ul existent sa fie mai bun?

 › Atunci, ai nevoie de Ghidul nostru Gratuit.

Inregistreaza-te in formular si vezi care sunt principalele caracteristici ale unui site construit eficient si care vinde bine!

Descarca Gratuit Ghidul:
"Caracteristicile unui Site Eficient"

Numele tau

Adresa ta de e-mail

Telefonul tau

Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Cel mai important aspect al unui site e sa isi faca treaba eficient. “Treaba” unui site e in general sa iti vanda produsele/serviciile tale.

Deci, cel mai important asepct al aproape oricarui site e sa VANDA BINE.

Nu suntem la baza o companie de web-design. Suntem o companie de Marketing, SEO si Promovare Online care realizeaza si site-uri. Credem noi ca asta e un avantaj – stim ce functioneaza, ce merge, ce vinde, ce NU merge si ce NU vinde.

Si daca te intereseaza care sunt Principalele Caracteristici ale unui site eficient, nu trebuie decat sa te inregistrezi in formular si o sa primesti gratuit pe email ghidul nostru.

Si daca te intereseaza mai multe despre serviciile noastre, poti vedea aici serviciul de creeare site-uri web sau aici serviciul de optimizare SEO

Si daca inca ai intrebari, ai in pagina de contact toate modalitaile prin care poti lua legatura cu noi.

Ce gasesti in acest ghid

Care sunt tendintele impuse de cei mai mari actori din lumea online – Google si Facebook
Mai exact, care sunt directiile privind ergonomia, design-ul si sfaturi generale privind experienta utilizatorilor pe care pe promoveaza Google (si intr-o mai mica masura Facebook)

Cateva caracteristici importate legate de comunicare si modalitati de promovare si vanzare a produselor/serviciilor
Mai exact – un site trebuie sa directioneze intr-un fel eficient fluxul vizitatorilor. Exista cateva aspecte de care trebuie tinut cont atunci cand e gandit un site – in esemta planul site-ului. Cam ce trebuie sa contina, cum trebuie sa fie facut meniul si ce trebuie sa faci DACA vinzi produse/servicii un pic mai dificil de vandut. Adica produse si servicii care nu costa cativa zeci de lei si unde clientul potential are intrebari/nelamuriri.

Cateva sfaturi/recomandari privind elementele de design si ergonomie
Evident, aspectul grafic al site-ului CONTEAZA. Insa, ca si in moda, si in web design exista tendinte si best practices. Vezi care sunt ele, ce e bine sa faci si ce e bine sa eviti. Si de ce.

Toate acestea, plus multe altele in ghidul gratuit “Caracteristicile unui site care vinde”
Am spus pana acum ca e gratuit?

One thought on “Caracteristicile unui site Care Vinde – Ghid Gratuit

Leave a Reply

Your email address will not be published.