Consultanta SEO – suport specializat pentru site-ul tau


› Crestem performantele site-ului tau in Google!

Vrei mai multi clienti? Mai multe vizite pe site-ul tau si mai multe vanzari?

Traficul poate veni Gratuit din Google DACA site-ul tau e bine pus la punct. Adica, daca este Optimizat SEO.

Suntem o Agentie de Marketing Online specializata pe optimizarea si eficientizarea site-urilor cu scopul cresterii vanzarilor si a traficului. Oferim servicii de consultanta SEO si alte servicii conexe – redactare texte, web design, studiu cuvinte cheie, concurenta, promovare SEO, etc…

De ce noi pentru Consultanta SEO ?

• Nu sutem doar o agentie de SEO – suntem o agentie de marketig online completa – SEO e un canal de marketing printre multe altele – si trebuie integrat logic in strategia ta de promovare
• Avem experienta de peste 5 ani in optimizarea SEO a site-urilor
• Putem evalua activitatea concurentei pentru a te ajuta sa creezi si sa implementezi o strategie care sa duca la rezultate foarte bune
• Avem experienta in realizarea site-urilor de la zero sau optimizarea lor dupa o perioada lunga de timp
• Punem accent pe eficienta si strategii cu profitabilitate crescuta (ROI mare)

consultanta seo

Avantajele optimizarii si a consultantei SEO

Daca inca nu stii sigur ce inseamna optimizarea SEO si in ce fel poate fi de ajutor in cresterea cifrelor de afacere, iata cateva din beneficiile aduse de consultanta si optimizarea SEO:

  • Site-ul tau ajunge printre primele in motoarele de cautare, ceea ce inseamna ca vei fi mai usor gasit de clienti.
  • Consultanta SEO implica un studiu cuvinte cheie in urma caruia se redacteaza continutul optimizat al site-ului, acest lucru determinand ordinea in care vor fi afisate paginile de pe site-ul tau si eficientizarea modului in care el este vazut de Google sau de alte motoare de cautare.
  • Google doreste sa puna in prima pagina site-urile cu cel mai bun continut pentru ca utilizatorii sa fie multumiti de serviciile pe care le ofera, acest lucru fiind conditionat de strategiile dezvoltate in urma serviciilor de consultanta SEO pentru optimizare site.
  • Clientii care au o afacere sunt ocupati cu alte sarcini (gasirea de oportunitati, vanzari, branding, marketing social, salarizare, etc) si nu au timp pentru optimizarea SEO a site-ului lor. De aceea externalizarea acestui aspect si contactarea serviciilor oferite de o firma de consultanta SEO si promovare online devine o necesitate pentru prosperitatea afacerii.
  • Afacerea ta, in urma optimizarii SEO, ajunge sa fie cunoscuta de potentiali clienti care, inainte nici nu stiau ca existi.
  • Consultanta SEO asigura trafic directionat pe site-ul tau, promovandu-ti astfel activitatea si crescandu-ti vanzarile.

Pentru cresterea afacerii tale, in conditiile in care concurenta este tot mai acerba, strategiile de dezvoltare SEO, studiile pe cuvintele cheie din nisa ta de activitate, auditele SEO, redactarea continutului optimizat si tot ceea ce tine de domeniul consultantei SEO sunt o necesitate.

Ne putem ocupa pentru tine de toate aceste aspecte, tie revenindu-ti doar rolul de a raspunde solicitarilor clientilor.

Distanta NU este o problema

Oferim servicii de consultanta SEO, prin Skype sau Zoom

NU CONTEAZA daca ai nevoie de consultanta de SEO in Bucuresti, consultanta pentru promovare online in Cluj, in Brasov, Timisoara, sau oriunde in Romania. Putem tine legatura online, putem sa ne vedem si sa vorbim prin Skype sau Zoom.

Principalele tipuri de Consultanta SEO cerute de clienti

Ce ne cer in general clientii…

Consultanta SEO pentru optimizare de site

Prin serviciile de consultanta SEO si optimizare site pe care le oferim te putem ajuta sa devii lider pe nisa ta de activitate si sa fii cat mai usor gasit de clientii care au nevoie de produsele sau serviciile oferite de tine.

Pentru ca site-ul tau sa fie mai bine vazut de motoarele de cautare, serviciile de optimizare SEO sunt necesare, acesta fiind modul in care clientii ajung la tine – cautand informatii despre anumite marci, produse sau servicii.

Fara monitorizarea periodica a valorilor SEO o companie poate pierde oportunitatile si tendintele emergente ale consumatorilor, acestea fiind valori care ti-ar putea consolida drumul spre succes si conducerea pietei pe nisa ta de activitate, iar noi avem experienta necesara pentru a te ajuta in acest sens.

Adu-ti afacerea si firma in era digitala, programand chiar acum o consultatie SEO pentru optimizare site si marketing digital si deschizandu-ti calea catre succes.

Consultanta SEO pentru redactare de continut optimizat

Pana la urma, SEO este despre conectare si furnizare de valoare, avand la baza oferirea unui continut atractiv si conectarea cat mai usoara cu clientii interesati de produsele sau serviciile pe care le oferi.

De aceea, consultanta SEO si redactarea de continut optimizat si atractiv au o valoare sustinuta, cu o durata mai lunga decat a reclamelor sau a anunturilor de la radio. Unul dintre aspectele principale de care tinem cont in consultanta SEO este marketingul de continut care se concentreaza pe furnizarea de text optimizat, cu o puternica valoare informativa pentru publicul vizat.

Partea mai dificila, dar de care tot noi de vom ocupa, este de a determina care sunt clientii tai tinta si cum sa furnizam cel mai bun continut optimizat si totodata unic, pentru ca Google nu agreeaza ideea de duplicat.

Consultanta SEO pentru promovare online (atragere de link-uri, analiza concurenta)

Consultanta SEO si promovarea online reprezinta un proces complex care implica mai multe etape diferite, incepand cu studiu cuvinte cheie, o strategie de dezvoltare SEO, audit SEO periodic si chiar ghiduri de implementare.

In mod sigur, companiile care apeleaza la servicii de consultanta SEO si promovare online se afla intr-o pozitie mai buna fata de concurentii lor care nu se folosesc de dinamica marketingului online si de avantajele optimizarii SEO.

Iata de ce ai nevoie de specialisti in marketing digital, sau, mai bine zis, de o echipa specializata in optimizare SEO.

SEO este o combinatie stransa intre arta si stiinta si necesita multa disciplina, experienta si o continua perfectionare, iar noi stim exact despre ce este vorba.

Nu ezita sa ne contactezi acum pentru a beneficia de servicii de consultanta si optimizare SEO de inalta calitate – dispunem de experienta si personalul necesar pentru a ne ocupa cu atentie de toate aspecte implicate de aceasta activitate.

Alte servicii de Consultanta SEO Populare

Servicii “la pachet” des oferite

› Audit SEO Extins

Este un audit complet din punct de vedere SEO al site-ului tau. Intai se diagnosticheaza continutul site-ului – erori, relevanta continut, flux vizitatori, logica structura, etc… si se prezinta un raport + recomandari. Dupa care se analizeaza promovarea externa a site-ului (link-urile) si se prezinta un raport + recomandari

› Cost: incepand de la 400 euro sau personalizat in functie de marimea/complexitatea site-ului.
    › Cere o oferta folosind formularul din zona contact›

› Analiza & Optimizare site si/sau pagina

Obiectivul este cresterea vanzarilor site-ului / paginii respective. Se analizeaza un site din punctul de vedere al ergonomiei paginilor, usurintei de utilizare si al eficientei mesajului.

› Cost: incepand de la 150 euro/pagina sau personalizat in functie de marimea/complexitatea site-ului.
    › Cere o oferta folosind formularul din zona contact›

› Audit & Optimizare Campanie Promovare Online pe Facebook, Adwords, Media, etc..

Obiectivul este cresterea eficientei unei campanii de promovare online. In cazul in care aveti un buget de promovare, dar campania NU aduce suficienti clienti, atunci acesta este serviciul de care aveti nevoie.

› Cost: incepand de la 300 euro sau personalizat in functie de marimea/complexitatea campaniei.
    › Cere o oferta folosind formularul din zona contact›

› Sedinta 1 la 1

Obiectivul este sa de ajutam cu ORICE ai nevoie pentru eficientizarea campaniilor tale de promovare online. De exemplu, daca vrei sa ne intrebi despre ORICE problema legata de Marketing Online – setare de campanii de promovare, mesaje, strategie de abordare, etc…

› Cost: incepand de la 150 ron/ora pentru consultanta cu un specialist de marketing sau incepand de la 250 ron/ora pentru consultanta cu un specialist de marketing senior
    › Cere o oferta folosind formularul din zona contact›

Solicita acum o oferta pentru servicii de Consultanta SEO

Inscrie-te in formular ↓

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj (orice relevant)

Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).