DESPRE NOI

Misiunea noastra

Sa oferim servicii cat mai bune de administrare a campaniilor de promovare online si cursuri de specializare din zona marketing-ului online

Cine suntem?


Suntem Radu si Ramona, suntem din Bucuresti, suntem antreprenori si ne place mediul online. Initial, SEOmark.ro s-a nascut in 2014 ca un proiect strict pentru servicii de optimizare SEO. In 2015, am creat site-ul si, pentru ca ne place, avem experienta si am avut oportunitatea, in prezent oferim o gama larga de servicii si educatie pentru marketing si promovarea online.

Ce facem?


Ne dam experti in SEO, Adwords, Facebook, Content Marketing, E-mail, etc… in mare promovare online.
Cream campanii de promovare online, le masuram, le optimizam si avem grija ca mesajul tau sa ajunga cat mai eficient la cati mai multi potentiali clienti si in final sa te ajute sa vinzi ce vrei sa vinzi.
Sau… te invatam cum sa iti administrezi singur campaniile, daca iti place de noi si te inscrii la cursurile noastre.

Radu Ciofu

Cofondator

radu ciofu

In principal, asigur partea tehnica, campaniile adwords, SEO si cursurile pe adwords si SEO. Sunt economist de profesie si imi place sa urmaresc pietele de capital. Daca am invatat ceva este ca cele mai mari oportunitati le ai in domeniile cu cea mai mare crestere.

Conform internetlivestats.com, in 1994 erau inregistrate mai putin de 3000 de site-uri si cca 25 de milioane utilizatori de internet. In 2014, la 20 de ani distanta, erau inregistrate peste 950 de milioane de site-uri si aproape 3 miliarde utilizatori de internet.

Sunt convins ca evolutia nu se va opri aici si cred ca peste 20 de ani mediul online va fi complet diferit si va evolua in moduri in care nici nu ne putem imagina acum. La fel cum in 1994 nimeni nu isi imagina mediul online asa cum il avem acum.

Prezentari sustinute de Radu Ciofu

Ramona Ulici

Cofondator

Ramona150x150

Am studiat informatica in liceu, jurnalismul in timpul facultatii, comunicarea in cadrul unui program de master si am ajuns sa lucrez in marketing si vanzari. Ar putea parea domenii total diferite, fara prea mare legatura intre ele. Din fericire, insa, proiectele pe care le-am gandit si le-am dezvoltat in ultimii ani mi-au solicitat toate cunostintele acumulate in timp.

In anul 2011, am pus bazele unui site pentru femei, Woman2Woman.ro, care a crescut frumos si a reusit sa stranga in jurul sau o comunitate de femei active si interesate nu doar de timpul liber, ci si de cariera.

Incepand cu 2013, ma ocup si de organizarea evenimentelor organizate de site-ul Woman2Woman.ro.

Colaboratorii

redactori SEO

elfii

Colaboratorii nostri sunt redactori specializati pe scrierea de articole SEO. Fiecare dintre ei este pasionat de jurnalism si cauta sa aplice toate regulile scriiturii de presa, dar si pe cele ale celui mai important aliat din mediul online: SEO.

Datele Firmei

persoana juridica

documentele

S.C. Advert Boutique S.R.L  |  C.I.F. 28901466  |  Nr. inregistrare: J40/8918/2011  |  Adresa: Ale. Cimpul cu Flori, Nr. 4, Bl. D26, Ap. 2, Sector 6, Bucuresti

Iti multumim ca ai avut rabdare sa ne cunosti!

Noi suntem Radu si Ramona. SEOmark nu este primul proiect la care lucram amandoi, dar este primul nostru proiect oficial. Ne bucura ca ai ajuns sa ne acorzi o parte din timpul tau si ne-ar face placere sa ne contactezi. Fii sigur ca iti vom raspunde cu cea mai mare placere.