Servicii oferite de noi :

Servicii de redactare articole SEO si alte forme de continut
- pentru ca e important sa scrii pentru oameni SI pentru Google

 “Daca vrei sa scrii bine, exprima-te ca omul de rand, dar, gandeste ca un intelept” ― Aristotel

Fie ca ai un site de continut, un site de prezentare sau un magazin online, profesionalismul trebuie sa fie pe primul plan pentru a castiga increderea partenerilor si a clientilor tai.
Iar daca vrei ca, pe langa o imagine buna, site-ul tau sa devina mai vizibil in mediul online si sa fie bine clasat pe Google in functie de anumite cuvinte cheie, atunci iti trebuie articole si text optimizat pentru motoare de cautare.

Servicii de redactare de articole SEO – oferim continut gandit cu scop dublu: sa fie cat mai atractiv pentru cititori (oameni) dar si pentru motoarele de cautare (Google).
Ca un articol sa fie atractiv pentru oameni trebuie sa urmeze cateva reguli de redactare si formatare a continutului. Ca acelasi articol articol sa fie pe “intelesul” motoarelor de cautare, trebuie sa foloseasca eficient cuvintele cheie dorite.
Acest serviciu ofera articole care sa indeplineasca ambele cerinte.

Serviciu de redactare continut tematic sau publicitar – pentru ca nu intotdeauna iti trebuie articole. Uneori ai nevoie de descrieri de produse, de descrieri de servicii, texte tematice, prezentari, descrieri comerciale, etc…
Practic – tu ne spui ce text iti trebuie si care e scopul lui. Noi incercam sa iti livram cea mai buna exprimare pentru nevoia ta.

Serviciu de redactare continut automatizat – Articole sau continut generat automat – pentru situatiile cand ai nevoie de FOARTE mult continut.
     Q: De as avea nevoie de asa ceva? Nu e impotriva filozofiei Google: continut unic si de calitate?
Acest serviciu nu isi propune sa inlocuiasca articolele scrise de un redactor uman. Calitatea textelor generate automat este mai slaba decat cea produsa de un om – pana la urma spui acelasi lucru cu 100000 de cuvinte similare. Totusi exista anumite cazuri cand redactarea umana nu e fezabila. De exemplu: ai un magazin cu zeci de mii de produse, doar similare. Daca vrei ca toate produsele sa aiba descrieri si text bogat ai 3 variante:

• Angajezi o armata de redactori – daca te tine bugetul…
• Pui descrieri de 6-7 cuvinte
• Faci articole automatizate

Da, articolele automatizate sunt mai slabe decat cele scrise de un on. DAR, sunt mai bune decat nimic, atunci cand costul redactorilor umani devine mult prea mare ca sa fie fezabil. Mai bine text automatizat decat nimic.

Serviciu content premium – Articole sau continut de o calitate superioara cu o mare valoare SEO.

     Q: De as avea nevoie de asa ceva? Pentru ca este mai bine sa lasi pe mana specialistilor sa redacteze un continut premium.

Acest serviciu te ajuta sa ai vizitatori mai multi pe site si astfel sa vinzi mai bine, datorita calitatii superioare a continutului, dar si a cantitatii de text folosite. De exemplu, daca ai nevoie de un ghid poti apela la acest serviciu de content premium.

Mai multe detalii despre articolele SEO de calitate poti vedea in acest articol.

De ce sa optezi pentru serviciul de redactarea articole SEO:

• Redactorii nostri au experienta in scrierea de articole care sa respecte regulile SEO, indiferent de nisa business-ului tau
• Articolele scrise de specialisti dau un plus de valoare site-ului tau
• Articolele bine scrise inseamna mai multa credibilitate
• Continutul este relevant pentru Google
• Articolele SEO te ajuta sa urci in cautarile de pe Google
• Cuvintele cheie bine alese si articolele corect redactate te ajuta sa atragi useri targetati, potriviti pentru afacerea ta
• Probabil ne pricepem la asta mai bine decat tine

 

Ce nevoie ai pe partea de redactare de text?

Spune-ne ce vrei si cere o oferta de pret*

* comanda minima 200 Ron

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Site-ul tau

Mesaj

Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).