poza jurnalism seo

Curs Intensiv de Jurnalism SEO

Continut relevant, trafic mai mult si mai targetat, mai multi clienti!

Fie ca ai un site de continut, un site de prezentare sau un magazin online, profesionalismul trebuie sa fie pe primul plan pentru a castiga increderea partenerilor si a clientilor tai. Iar daca vrei ca, pe langa o imagine buna, site-ul tau sa devina mai vizibil in mediul online si sa fie bine clasat pe google in functie de anumite cuvinte cheie, practicile SEO sunt esentiale.

Despre cursul Jurnalism SEO

Pentru ca SEO on-site inseamna in cea mai mare parte articole si texte care sa respecte principiile SEO, iar imaginea site-ului rezida si din profesionalismul si corectitudinea redactarii acestora, unul dintre cei mai importanti pasi este redactarea articolelor SEO.

Jurnalism SEO este un curs necesar pentru toti cei care vor sa cladeasca un business online.

Cursul de jurnalism SEO te va ajuta sa scrii articole optimizate, care sa denote profesionalism si care sa ajute site-ul sa se pozitioneze cat mai bine pe google, dar si sa creasca organic.

Cine are nevoie de articole SEO

Articolele SEO sunt indicate pentru orice site pe care vrei sa il aduci cat mai sus in cautarile pe google, fie ca e vorba despre site-uri de continut, magazine online, site-uri de prezentare sau bloguri.

Urmarea unui curs de jurnalism SEO este un pas important si un real ajutor in construirea, popularea si promovarea online a unui site. Daca vrei sa aduci site-ul tau pe primele pozitii in cautarile efectuate pe google, pe anumite cuvinte cheie, dar si sa inveti cum sa alegi cele mai bune titluri si abordari care sa genereze click-uri, urmeaza cursul de Jurnalism SEO.

Ce primesc la cursul “Jurnalism SEO” ?

La curs primesti informatii utile si necesare despre redactarea SEO si optimizarea continutului unui site, dar si o Diploma de Participare.

In cadrul cursului vei afla care sunt regulile esentiale de redactare atat din punct de vedere jurnalistic, dar si din punct de vedere SEO. De asemenea, vei afla cum sa tratezi informatia astfel incat sa fie potrivita pentru site-ul si cititorii tai, sa iti aduca utilizatori targetati, interesati de ceea ce promovezi, dar si cum sa ii retii.

Cuprinsul cursului Jurnalism SEO:

Ce este SEO
De ce jurnalism SEO
Genurile jurnalistice
Documentare, surse, alegerea subiectelor si a unghiului de abordare
Titlul, articolele si fotografia
Redactarea textelor
Cuvintele cheie
Optimizarea materialelor
Redactare SEO friendly
Folosirea plugin-urilor de verificare
Si multe altele …

Cui i se adreseaza cursul

Cursul este adresat tuturor celor care se ocupa de redactarea, promovarea si vanzarea de texte si articole online, dar si responsabililor de SEO on-site: redactori, administratori de continut, bloggeri, dezvoltatori de site-uri de continut, comunicatori online, responsabili PR, SEO, marketing, dar si vanzari online.

BONUS: 30 de zile de asistenta

Ai 30 de zile in care poti sa ii adresezi trainerului toate intrebarile tale cu privire la aplicarea tehnicilor si metodelor invatate la curs.
Este important sa pui cat mai rapid in practica ceea ce inveti, pentru a putea identifica problemele care pot sa apara in aplicarea tehnicilor invatate.
Punerea in practica a acestor metode reprezinta un pas extrem de important. Tocmai de aceea, iti suntem alaturi si in acest proces.
Timp de 30 de zile de la data participarii, ii poti adresa intrebarile tale pe e-mail, urmand ca tu sa primesti raspunsul in maxim 24 de ore (in zilele lucratoare).

Informatii trainer curs Jurnalism SEO

Jurnalism SEO


Trainer:
Ramona Ulici

Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si are o experienta de aproape 10 ani in online, atat pe marketing si vanzari, cat si pe project management.

Mai multe detalii despre trainer poti gasi in sectiunea Traineri.

Cost, Durata si Locatie curs Jurnalism SEO

Cursul este oferit in doua variante: La Locatie (cu prezenta fizica) si Online, prin intermediul unui program de tip video calling – Skype sau Join.me

la locatie

Curs Jurnalism SEO la locatia din Bucuresti

Locatie:
Bucuresti, Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei 266-268, Corp 3, Parter, Camera 20B, Sector 5

Data si ora cursului la locatie:

Sambata 7 Decembrie 2019

interval orar: 09:30 – 13:30

Durata cursului la locatie:
4 ore

Cost curs la locatie:
390 Ron

Informatii aditionale curs la locatie:
Necesar tehnic recomandat: laptop, notebook, tableta
Se ofera Coffe Break (cafea, ceai, apa, patiserie dulce si sarata)

Conexiune internet SEOmark

Curs Jurnalism SEO online (prin Skype/Join.me)

Locatie: doar online
Cursul este sustinut exclusiv Online, prin intermediul unui program de conferinta: Skype sau Join.me

Data si ora cursului online:

vineri, 6 Decembrie 2019

interval orar: 9:30 – 13:30

Durata cursului online:
4 ore

Cost curs online:
330 Ron

Informatii aditionale curs online:
Necesar tehnic obligatoriu: laptop sau notebook si conexiune internet.
Preferabil Skype instalat. Alternativ se poate folosi Join.me (nu necesita instalare)

Intelegem riscurile unui curs exclusiv online si venim in intampinarea lor: In cazul dificultatilor de natura tehnica vom reprograma cursul.

Formular inscriere la cursul "Jurnalism SEO"

Nume Tau (necesar)
Adresa ta de Email (necesar)
Telefonul Tau (necesar)
Alege tipul cursului dorit (necesar)

*Costul, locatia si durata cursului sunt specificate mai sus in pagina. Click aici› pentru a merge direct.

Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Te poti inscrie si din sectiunea Contact precizand tipul cursului dorit.

Se numara printre clientii nostri:


“Sunt blogger si mi-am propus sa invat SEO. Pentru ca vreau sa ma fac auzita in online, vreau sa cresc, vreau sa am continut de calitate, sa-mi optimizez articolele si sa-mi construiesc o imagine profi.

SEOmark m-a ajutat sa fac un prim pas in acest sens. Cursul de jurnalism SEO a fost interesant si benefic pentru mine. Intr-un cadru prietenos, am invatat ce inseamna SEO, ce inseamna optimizare, am inteles ca exista niste pasi pe care trebuie sa-i urmezi atunci cand iti doresti profesionalism, ca imaginile conteaza destul de mult intr-un articol, la fel cuvintele cheie. Este foarte important sa fii ordonat si atent si sa te documentezi bine inainte de a scrie ceva.

Credeam ca o sa fie ca la scoala, dar nu m-am simtit deloc asa. Am simtit ca sunt in sufragerie la prietena mea unde invatam si lucram impreuna. Am putut sa o intreb orice in timpul cursului, caci ea nu a ras de mine, mi-am permis sa si gresesc ca apoi sa fac mai bine si am plecat de la ea mandra de mine si de lucrurile noi si utile pe care le-am invatat. Acum trebuie doar sa exersez mult ceea ce am invatat, dar sa invat si mai mult in viitor.

Multumesc, SEOmark. Multumesc, Ramona Ulici.”

Raluca Uluiteanu, blogger (ralucauluiteanu.eu)


diana solomonConsider ca e important pentru companii sa se miste odata cu Social Media si sa-ti adapteze continutul si abordarea tinand cont de tendintele din online. Dar cum toate lucrurile se iau treptat, baza o reprezinta crearea de content in functie de regulilele SEO. Asadar, cursul de SEO Jurnalism reprezinta un prim punct in intelegerea mediului online si-l recomand tuturor care sunt la inceput de drum. De altfel, trainerul, Ramona Ulici, te face sa intelegi lucrurile foarte usor, si prin practica, acolo unde este cazul.

Diana Solomon- Web Content Manager @ GoodRead.ro

Citeste mai multe in pagina de Testimoniale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>