Soft pe comanda


Realizare site-uri customizate, aplicatii si programe pentru site

Ce tipuri de software la comanda realizam?

Cea mai mare parte a cifrei noastre de afaceri vine din zona de web design, realizare site-uri si promovare online.

Suntem specializati in principal pe realizarea aplicatiilor si customizarilor din aceste domenii de activitate.

Cele mai intalnite proiecte de softuri pe comanda realizate de noi sunt:

  • Realizarea de site-uri 100% personalizate, fara ajutorul platformelor dedicate, in principal in HTML, PHP, JavaScript
  • Realizarea de integrari intre diferite entitati pentru site-uri 100% customizate sau site-uri pe platforme dedicate, in general WordPress
  • Integrari intre magazine online, comparatoare de pret sau marketplace-uri online
  • Realizarea de calculatoare (in general estimatoare de pret sau generatoare de oferte) sau functii personalizate pentru site-uri
  • Implementarea de module pentru sincronizarea bazelor de date sau a feed-urilor de date intre mai multe entitati
  • Conectarea site-urilor si automatizarea fluxului de clienti, plati sau comunicare

De ce sa apelezi la noi pentru dezvoltare de soft la comanda?

E mai simplu sa lucrezi cu mai putini decat cu mai multi
In marea majoritate a cazurilor, un soft realizat pe comanda trebuie legat de altceva impreuna cu care trebuie sa lucreze.
Acoperim mai multe domenii, inclusiv realizare site si marketing. Putem sa gestionam un proiect mai mare decat doar soft-ul propriu zis.

Avem expertiza in mai multe domenii si putem oferi recomandari
Am intalnit multe proiecte care au trebuit modificate pentru ca initial fiecare a vazut “doar felia lui”.
In cazul in care soft-ul dorit de tine este cat de cat legat pe zona e-commerce atunci putem oferi feedback si in partea de realizare a planului initial.

Vrei sa comunici mai bine cu clientii sau cu vizatatorii de pe site-ul tau?

Site customizat si dezvoltare software la comanda vs sabloane

Te gandesti ca nu are rost sa investesti intr-un site customizat si dezvoltare software la comanda cand poti folosi atat de multe sabloane? Sigur, poti proceda si asa! Aparent, asa economisesti timp si bani si lucrurile par mult mai usoare. Insa, pe aceasta cale vei avea un site ca toate celelalte care nu iese in evidenta prin nimic special. Adica, nu te vei diferentia prea mult de concurentii tai.

Insa, daca vei alege sa apelezi la o firma dezvoltare soft din Bucuresti cu experienta si vei aloca timpul necesar pentru a construi un site unic, complet personalizat dupa brandul si necesitatile tale, sigur vei iesi in evidenta. Site-urile web realizate dupa sabloane au cam aceleasi caracteristici si un aspect rigid, fiind greu de modificat sau de optimizat. Insa, o firma de dezvoltare software la comanda poate crea exact ceea ce iti doresti atat in ceea ce priveste designul, cat si diversele functionalitati. Vei avea un site unic care nu copiaza ideile si solutiile concurentilor tai si, totodata, functii specifice care au in spate software la comanda.

Expertii vorbesc despre rolul pe care il are inteligenta artificiala in viitorul optimizarii SEO

Totodata, site-ul tau customizat cu software la comanda va fi mai prietenos cu motoarele de cautare si va fi mai bine optimizat SEO, iti asigura o identitate unica de marca si ofera o experienta superioara utilizatorilor. Pe de alta parte, sabloanele limiteaza personalizarea unui site, nu sunt intotdeauna optimizate SEO si fac aproape imposibila instalarea tehnologiilor personalizate.

Vrei sa comunici mai bine cu clientii sau cu vizatatorii de pe site-ul tau?

Dezvoltare soft – o solutie pentru a crea identitatea unica de marca


Un site customizat pentru a fi unic si a rezona cat mai bine cu publicul tinta necesita dezvoltare de soft. Acest lucru, insa, iti va permite sa realizezi totul exact asa cum iti doresti, astfel incat sa se potriveasca perfect cu marca ta. Cu un sablon, de exemplu, va fi greu sa te diferentiezi fata de concurenta si risti ca afacerea ta sa se piarda in multime.

Cu un site customizat, insa, care are in spate software la comanda sigur vei iesi in evidenta si vei fi mai bine vazut de motoarele de cautare si de viitorii tai clienti. Mai mult, prin crearea unui web site customizat si aplicatii software la comanda, obtii o solutie unica si distincta care va fi asociata numai cu brandul tau.

Prin urmare, publicul iti va identifica afacerea mult mai usor, adica iti vei lasa concurentii cu cativa pasi in urma.

Dezvoltare software la comanda – o solutie mai buna decat pluginurile


Dezvoltarea de software la comanda este absolut necesara in cazul web site-urilor complexe care necesita mai multe functionalitati. Desigur, exista si posibilitatea de a folosi sabloanele si pluginurile, dar, cu cat vor fi mai multe, cu atat mai mare va fi viteza de incarcare a site-ului tau.

Apeland la dezvoltare software la comanda pentru implementarea functionalitatilor de care ai nevoie, vei avea un site care se incarca repede si care va fi bine vazut de motoarele de cautare. Si, pentru ca o viteza de incarcare mai mare de 3 secunde este deja o mare problema pentru o afacere, din nou castiga site-urile customizate care au in spate software dezvoltat al comanda pentru diverse functionalitati si nu pluginuri.

Vrei sa comunici mai bine cu clientii sau cu vizatatorii de pe site-ul tau?

Contacteaza-ne!


Ofera o experienta mai buna utilizatorilor si apeleaza la dezvoltare soft la comanda!

Oferim o gama completa de servicii, de la dezvoltare soft la comanda si servicii de web design, pana la marketing, inclusiv copywriting, management campanii social media, SEO si PPC. Fa-ti marca cunoscuta publicului larg pentru a ajunge la clientii care au nevoie de ceea ce oferi tu!

Inscrie-te in formular ↓

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj (orice relevant)

Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).


Poti solicita serviciile noastre sau poti cere informatii suplimentare din pagina de CONTACT.