Mentenanta site 

– un serviciu necesar pentru afacerea ta –

Indiferent daca afacerea ta este una de dimensiuni mici sau mari, mentenata site-ului trebuie facuta, avand avantaje majore. De ce? Imagineaza-ti ca site-ul tau este o masina care face ca afacerea ta sa functioneze. Pentru ca ea sa mearga in parametrii optimi si sa lucreze corespunzator, cu randament maxim si pe termen lung, ea trebuie intretinuta, necesitand revizii periodice, combustibil, ulei si multe altele. In cazul site-ului, aceasta intretinere se numeste mentenanta site si este operatia care iti asigura functionarea si eficienta site-ului pe o perioada indelungata.

Solicita o oferta standard pentru mentenanta websiteului tau ›

 

Iti oferim o solutie completa si personalizata pe nevoile tale incepand de la – din bugetul administrat / luna

 De ce este necesara mentenanta site-ului

Cu siguranta ai investit bani in crearea site-ului tau si ai dedicat timp pretios in crearea de continut si in portretizarea afacerii tale in cea mai favorabila lumina, castigand o plansa mare de clienti.

Sa stii, insa, ca site-ul tau nu este ceva ce, odata finalizat, va functiona de la sine. In lumea digitala lucrurile nu functioneaza deloc asa, deocamdata.

De aceea, site-ul tau are nevoie de intretinere si modificari regulate, de continut nou optimizat, de link-uri valoroase si de multe alte modificari care sa il pastreze in topul cautarilor Google si a altor motoare de cautare.

Ce este mentenanta site-ului?

Revin la analogia facuta intre site-ul tau si o masina care trebuie verificata periodic. Exact la fel este si in cazul site-ului, mentenata unui site wordpress este procesul de verificare care permite analiza valorilor de performanta a site-ului. Este vorba aici despre securizarea continua a site-ului, despre cresterea traficului si despre intretinerea parametrilor care fac ca Google sa il vada bine.

Serviciile de mentenanta site sunt un ingredient esential pentru gasirea si pastrarea clientilor, lucrurile fiind si mai dificile in cazul site-urilor wordpress. Iata de ce, pentru a te asigura ca site-ul tau este intr-o stare sanatoasa si relevanta, ai nevoie de servicii mentenata site worpress. Acest lucru nu se face o data sau de doua ori pe an, ci este un proces de monitorizare regulata care sa te ajute sa mentii fara probleme afacerea functionala si sa ai clienti care sa traiasca experienta utilizatorului multumit de serviciile contactate prin site-ul tau.

Ce sunt serviciile de mentenanta site?

Serviciile de mentenanta sunt cele care se ocupa de:

 • Eliminarea comentariilor spam din postari,
 • Reinnoirea numelui de domeniu,
 • Actualizarea designului,
 • Examinarea fiecarei pagini si analiza continutului,
 • Imbunatatiri periodice,
 • Actualizarea graficelor si a fotografiilor,
 • Actualizari meta-descrieri si meta-titluri,
 • Verificarea modului in care se vede pe mobil si in fiecare browser,
 • Testarea si actualizarea ferestrelor pop-up, a formularelor si a indemnurilor la actiune,
 • Verificarea si actualizarea campaniilor de publicitate si de marketing,
 • Testarea vitezei de incarcare – nu trebuie a depaseasca 3 secunde,
 • Realizarea scanarilor de securitate si rezolvarea problemelor descoperite,
 • Actualizarea plugin-urilor de baza si a software-ului site-ului,
 • Postarea saptamana a unuia sau a mai multor articole pentru a oferi clientilor informatii relevante si a imbunatati traficul SEO,
 • Verificarea link-urilor, etc.

Dupa cum vezi, mentenanta unui site implica foarte multe aspecte si necesita operatii care trebuie efectuate periodic si cu profesionalism.

Pentru ca tu sa iti poti conduce linistit afacerea si sa te ocupi doar de clienti, noi putem face mentenanta site-ului la preturi accesibile si avantajoase.

Avantajele serviciilor de mentenanta site

 • Motiveaza-ti clientii sa cumpere de la tine printr-un site bine intretinut si usor de folosit! Daca site-ul tau lasa o impresie favorabila, clientii care au beneficiat deja de serviciile oferite de tine devin firesc promotorii tai, facandu-ti reclama si recomandandu-te prietenilor si familiei.

 

 • Sa stii ca, pe langa clientii care iti viziteaza site-ul, mai sunt si alti parametri care iti pot promova sau ingropa afacerea, aici fiind vorba pe scurt despre SEO. Pe scurt, Google analizeaza site-ul tau cu ajutorul unor roboti care cauta informatii cheie despre valoarea site-ului tau. Astfel, Google analizeaza optimizarea cuvintelor cheie a site-ului tau, structura si organizarea site-ului, dar si erorile lui, cum ar fi redirectionarile prost efectuate, paginile duplicat, paginile de eroare, etc. Toate acestea duc la scaderea semnificativa a clasamentului tau SEO si, in consecinta, la pozitionarea foarte slaba a afacerii tale pe motoarele de cautare, motiv pentru care site-ul tau va fi mult mai greu de gasit de potentialii clienti. Realizarea unui trafic catre site-ul tau este linia de salvare pentru orice afacere, motiv pentru care mentenanta site-ului si optimizarea lui continua este o necesitate.

 

 • Un site bine intretinut da incredere clientilor si iti creste reputatia, in timp ce un site invechit, greoi, cu continut expirat si neactualizat, cu pagini moarte si erori, creeaza impresia lipsei de profesionalism si va tine clientii la distanta. Deci, daca vrei sa iti prezinti afacerea intr-o lumina favorabila si sa lasi impresia unei firme inovatoare si de incredere, mentenanta site-ului tau este esentiala.

Pret mentenanta site


Suna-ne acum pentru a afla un pret pentru mentenanta site-ului tau! Suntem aici sa raspundem cu promptitudine si profesionalism, oferindu-ti pachete pliate pe necesitatile si dorintele tale.

Solicita o oferta standard pentru mentenanta websiteului tau ›

Inscrie-te in formular ↓

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj (orice relevant)

Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).


Poti solicita serviciile noastre sau poti cere informatii suplimentare din pagina de CONTACT.

Leave a Reply

Your email address will not be published.