Promovare prin Facebook Ads

 

Agentie Facebook Ads – Servicii Profesioniste de administrare a campaniilor publicitare pe Facebook

administrare profesionista a campaniilor de promovare prin facebook ads
Promovare pe Facebook - seomark.ro

Vrei sa vinzi mai mult prin Facebook?

Te putem ajuta!

Poti avea mai multi vizitatori + mai mult trafic + mai multi clienti + mai multi bani!

• Suntem o agentie care se ocupa de promovare prin Facebook Ads. Iti oferim Servicii Profesioniste de promovare pe Facebook si administrare a campaniilor de publicitate (Facebook Ads).

• Te ajutam sa iti administram eficient campaniile de publicitate pentru afacerea sau site-ul tau – optimizam reclamele si mesajele, alegem audienta si imbunatatim logica promovarii.

In esenta, facem tot ce e necesar pentru ca tu ca sa vinzi mai mult.

SEOmark.ro – Agentie Facebook Ads

De ce sa lucrezi cu noi?

Oricine poate lansa o campanie de promovare platita pe Facebook. Boost post si atat. Insa, daca ai un buget de promovare mai mare atunci vrei sa obtii maxim de performanta de la acei bani. Asta presupune ca trebuie sa definesti foarte clar scopul campaniei tale. Apoi, trebuie sa testezi mai multe audiente, trebuie sa alegi si sa optimizezi prin testari succesive mesajul, poza si, daca e o campanie mai complexa, intreg tunelul de marketing (sales funnel).

O campanie eficienta pe Facebook se obtine cu timp si efort. Daca timpul e o problema, atunci serviciul unei agentii pentru gestionarea campaniilor Facebook Ads este o solutie.

Vezi aici mai multe articole pe care le-am scris referitor la Facebook Ads.

Eficienta maxime se obtine doar atunci cand fiecare face lucrul la care se pricepe cel mai bine. Contacteaza-ne si vezi cum te putem ajuta. Solicita un pachet de servicii de administrare si optimizare pentru Facebook Ads de la o agentie care ofera servicii profesioniste pentru Facebook.

Iata care sunt motivele pentru care trebuie sa lucrezi cu agentia noastra pentru administrare Facebook Ads:

 • oferim preturi accesibile pentru administrarea Facebook Ads
 • iti explicam evolutia campaniei de Facebook Ads pe care o administram
 • cautam cele mai optime solutii pentru a imbunatatii campania
 • monitorizam constant parcursul reclamelor pe Facebook
 • Poti primi raport periodic pentru a vedea costurile catre Facebook Ads si rezultatele obtinute

Care sunt beneficiile pe care le poti avea in urma colaborarii cu agentia noastra pentru administrare Facebook Ads

In momentul in care incepi o campanie pe Facebook Ads trebuie sa stii ca exista un drum lung ce necesita rabdare si pricepere pentru  a stii cum sa gestionezi cel mai bine reclamele. Iata care sunt benecifiile pe care le poti avea in urma colaborarii cu agentia noastra de administrare Facebook Ads:

 • afacerea ta devine si mai cunoscuta pe Facebook
 • atragi mai multi vizitatori pe site-ul tau
 • iti creste autoritatea site-ului
 • iti poti dezvolta si creste afacerea
 • interactionezi cu publicul vizat
 • oferi sansa pentru mai multe persoane sa iti cunoasca afacerea
 • oamenii isi vor aminti de tine chiar daca nu aleg sa cumpere ceva, iti creezi notorietate

Setare si Optimizare campanii Facebook Ads – Vrei campanii mai eficiente?

Reclamele Facebook Ads sunt o modalitate foarte eficienta de promovare online. Desi prin Facebook unele produse nisate sau scumpe se vand mai greu, raportul cost / rezultat este extrem de favorabil in cazul acestui tip de promovare.

Noi incercam mereu sa implementam strategii pentru campanii Facebook care sa aduca mai multe vizite pe site-ul tau si sa transforme vizitatorii in clienti.

Pentru a reusi asta, testam mereu si incercam sa identificam o audienta cat mai potrivita pentru tine. Apoi realizam mai multe mesaje diferite, lansam campania si in timp optimizam sau oprim ceea nu fuctioneaza si crestem bugetul de promovare la campaniile care aduc rezultate.

Intotdeauna Optimizam campaniile noastre de Facebook Ads

Ne raportam mereu la publicul tinta, incercand sa testam cat mai multe audienta. Apoi testam si componentele creative. Astfel, administram si optimizam constant campaniile, pentru a rula eficient.

Ne dorim sa realizam campanii Facebook Ads care chiar functioneaza pentru afacerea ta, atragand pe site mai multi oameni si tranformandu-i in clienti, cu un cost mai eficient.

Costul Serviciilor oferite de agentia noastra pentru promovare Facebook Ads

Platesti in functie de bugetul tau.

Pretul standard al agentiei noastre pentru promovare pe Facebook Ads pentru serviciile de administrare a reclamelor este de 120 eur/luna +10% din bugetul administrat lunar.

* La campaniile cu un buget de peste 5 000 eur lunar se pot oferi discount-uri

* In cazul in care exista cerinte speciale costul poate depasi suma de 120 eur + 10% din bugetul administrat

* Costul nu include bugetul cheltuit efectiv de Facebook – costul este strict tariful de administrare

Formular solicitare servicii promovare prin Facebook Ads

Nume (necesar)

Email (necesar)

Telefon (necesar)

Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Promovare Facebook Ads – Informatii utile si intrebari frecvente despre campaniile pe care le administram

Ce inseamna un obiectiv (pe Facebook)?

Ce inseamna un obiectiv pentru Facebook Ads?

Simplu – un obiectiv este scopul principal al unei agentii pentru campanii de promovare pe Facebook prin reclame platite (si nu numai). De exemplu, daca ai un magazin de haine, atunci un obiectiv poate fi o campanie care sa promoveze si sa vanda haine prin Facebook Ads. Daca de exemplu esti o agentie imobiliara, atunci un obiectiv poate fi sa obtii date de contact ale unor persoane care doresc sa cumpere sau sa vanda apartamente in zona ta de interes.

De ce ai avea nevoie de mai multe obiective?

Pentru ca, cu cat o campanie e mai specifica, cu atat e mai eficienta!

Revin la exemplul cu magazinul de haine. Haine este ceva foarte general – exista paltoane, fuste, pantaloni, camasi etc… Toate sunt generic haine. O agentie imobiliara poate vinde case sau apartamente, spatii comerciale ori terenuri. Chiar crezi ca cea mai eficienta campanie este sa promovezi toate produsele tale la gramada?

Optim este ca pentru fiecare categorie principala de produse/servicii pe care le oferi sa ai o campanie dedicata. Adica, sa ai un obiectiv separat pentru fiecare dintre produsele tale principale (sau categorii de produse). De cele mai multe ori produse diferite inseamna abordari diferite, mesaje si audiente diferite. Din acest motiv exista campanii complexe pentru mai multe obiective.

Mai multe informatii despre diferentele dintre campaniile simple sau complexe puteti citi aici>

De ce promovare prin Facebook Ads?

Facebook este in prezent una dintre cele mai ieftine modalitati de promovare online. Marele avantaj al retekei de socializare este ca are o baza de date foarte bogata si bine segmentata a comportamentului online al utilizatorilor sai.

Altfel spus, Facebook stie foarte bine ce iti place si ce cumperi

Prin optimizarea mesajelor si a audientei, se pot face campanii de promovare pe Facebook foarte eficiente din punctul de vedere al raportului cost/rezultat. Facebook Ads este atat de eficient incat peste 70% din intregul nostru buget de promovare este alocat acestui canal de promovare.

Ai nevoie de serviciile unei agentii pentru a te promova pe Facebook Ads? Te asteptam sa ne contactezi telefonic sau prin intermediul formularului de contact pentru a purta o discutie despre necesitatile afacerii tale.