Promovare pe Facebook

 – Te putem ajuta sa vinzi mai mult! –

Suntem o agentie de Facebook Ads si marketing online axata pe performanta si vanzari reale.

Oferim Servicii de Facebook Ads (reclama prin Facebook), administrare de pagini de Facebook sau marketing integrat.

administrare profesionista a campaniilor de promovare prin facebook ads
Promovare pe Facebook - seomark.ro

The biggest risk is not taking any risk… In a world that’s changing really quickly, the only strategy that is guaranteed to fail is not taking risks.”  – Mark Zuckerberg

Principalele servicii de Facebook oferite de noi

Campanii de publicitate prin Facebook – efectiv realizare de reclame in Facebook sau Instagram. Ne spui care este obiectivul tau ( sa vinzi mai multe produse sau servicii, sa fii cunoscut, vrei sa atragi urmaritori sau like-uri, vrei campanii de remarketing – orice ) si noi facem setarile necesare pentru a-ti atinge obiectivul dorit de tine.

Administrare si realizare de continut pentru pagina ta de Facebook – Ai o pagina, insa nu are cine posta zilnic materiale interesante? Ne putem ocupa noi. Ne spui ce frecventa doresti (cate anunturi pe luna) ce urmaresti si noi facem restul.

Campanii de vanzare directa sau colectare lead-uri – vrei o campanie 100% orientata pe eficienta si rezultate concrete? Putem implementa campanii pe Facebook sau instagram special gandite pentru vanzari, nu click-uri.

Servicii de Mentenanta pentru Facebook ads – ai una sau mai multe campanii care merg bine, insa din cand in cand mai e nevoie de mici setari si ajustari? Te putem ajuta cu un serviciu de administrare “light”.

De ce sa alegi SEOmark.ro ca agentie de Facebook ads?

Pe scurt, pentru ca incercam in fiecare campanie de publicitate pe Facebook sa aducem suficienta plus valoare cat sa justifice costul cu noi.

Oricine poate lansa o campanie de promovare platita pe Facebook. Boost post si atat. Insa, daca ai un buget de promovare mai mare atunci vrei sa obtii maxim de performanta de la acei bani. Asta presupune ca trebuie sa definesti foarte clar scopul campaniei tale. Apoi, trebuie sa testezi mai multe audiente, trebuie sa alegi si sa optimizezi prin testari succesive mesajul, poza si, daca e o campanie mai complexa, intreg tunelul de marketing (sales funnel).

Valabil pentru orice – un lucru bun nu se face pur si simplu. Un lucru bun apare daca cineva munceste la el. O reclama devine buna daca cineva munceste sa o imbunatateasca. Daca nu ai timp / cunostinte sa iti faci o reclama buna, atunci te putem ajuta noi.

Eficienta maxime se obtine doar atunci cand fiecare face lucrul la care se pricepe cel mai bine. Contacteaza-ne si vezi cum te putem ajuta. Solicita un pachet de servicii de administrare si optimizare pentru Facebook Ads de la o agentie care ofera servicii profesioniste pentru Facebook.

Investim in materiale educative pentru oricine doreste sa inteleaga ce facem si de ce

Avem un program educational bine segmentat. Vezi aici› sectiunea de articole dedicate optimizarii reclamelor pe Facebook si aici› canalul nostru de Youtube unde avem zeci de videoclipuri in care prezentam strategii si modalitati de imbunatatire a reclamelor.

Aditional, avem un ghid gratuit in care prezentam pe scurt care este strategia generala de optimizare a campaniilor si in general care este fluxul operational intern atunci cand vine vorba de gestionarea unei campanii de reclama pe Facebook. Ghidul se poate descarca gratuit aici›

Intotdeauna Optimizam campaniile noastre de Facebook Ads

Ne raportam mereu la publicul tinta, incercand sa testam cat mai multe audienta. Apoi testam si componentele creative. Astfel, administram si optimizam constant campaniile, pentru a rula eficient.

Ne dorim sa realizam campanii Facebook Ads care chiar functioneaza pentru afacerea ta, atragand pe site mai multi oameni si tranformandu-i in clienti, cu un cost mai eficient.

Costul Serviciilor de Facebook Ads

Pretul standard al agentiei noastre pentru promovare pe Facebook Ads pentru serviciile de administrare a reclamelor este de 120 eur/luna +10% din bugetul administrat lunar.

 

* La campaniile cu un buget de peste 5 000 eur lunar se pot oferi discount-uri
* In cazul in care exista cerinte speciale costul poate depasi suma de 120 eur + 10% din bugetul administrat
* Costul nu include bugetul cheltuit efectiv de Facebook – costul este strict tariful de administrare

 › Costul cu administrarea paginilor este 100% personalizat si in general variaza in functie de frecventa postarii.

 › Pretul serviciilor de mentenanta pentru reclame pe Facebook incepe de la 50 eur/luna.

Formular solicitare servicii promovare prin Facebook Ads

Nume (necesar)

Email (necesar)

Telefon (necesar)

Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Promovare Facebook Ads – Informatii utile si intrebari frecvente despre campaniile pe care le administram

Cat timp dureaza sa faci o campanie de publicitate pe Facebook?

Daca e o campanie mica – in jur de o luna. Daca e o campanie mare – in jur de 2-3 luni.

De ce dureaza atat de mult?

O campanie de publicitate pe FB nu inseamna doar setarea reclamelor. Strict partea de setare e deobicei partea mai usoara – in sensul ca nu ocupa foarte mult timp. Ce ocupa cel mai mult timp este optimizarea. Aproape niciodata o campanie nu produce rezultate bune din prima (de la prima setare) si necesita timp si reclame schimbate astfel incat sa identifici ce merge si ce nu merge.

La noi TOATE campaniile includ si parte de optimizare motiv pentru care livrarea unei campanii dureaza atata timp.

Ce inseamna un obiectiv (pe Facebook)?

Ce inseamna un obiectiv pentru Facebook Ads?

Simplu – un obiectiv este scopul principal al unei agentii pentru campanii de promovare pe Facebook prin reclame platite (si nu numai). De exemplu, daca ai un magazin de haine, atunci un obiectiv poate fi o campanie care sa promoveze si sa vanda haine prin Facebook Ads. Daca de exemplu esti o agentie imobiliara, atunci un obiectiv poate fi sa obtii date de contact ale unor persoane care doresc sa cumpere sau sa vanda apartamente in zona ta de interes.

De ce ai avea nevoie de mai multe obiective?

Pentru ca, cu cat o campanie e mai specifica, cu atat e mai eficienta!

Revin la exemplul cu magazinul de haine. Haine este ceva foarte general – exista paltoane, fuste, pantaloni, camasi etc… Toate sunt generic haine. O agentie imobiliara poate vinde case sau apartamente, spatii comerciale ori terenuri. Chiar crezi ca cea mai eficienta campanie este sa promovezi toate produsele tale la gramada?

Optim este ca pentru fiecare categorie principala de produse/servicii pe care le oferi sa ai o campanie dedicata. Adica, sa ai un obiectiv separat pentru fiecare dintre produsele tale principale (sau categorii de produse). De cele mai multe ori produse diferite inseamna abordari diferite, mesaje si audiente diferite. Din acest motiv exista campanii complexe pentru mai multe obiective.

Mai multe informatii despre diferentele dintre campaniile simple sau complexe puteti citi aici>

De ce sa ma promovez prin Facebook si nu prin altceva?

Facebook este in prezent una dintre cele mai ieftine modalitati de promovare online. Marele avantaj al retelei de socializare este ca are o baza de date foarte bogata si bine segmentata a comportamentului online al utilizatorilor sai.

Altfel spus, Facebook stie foarte bine ce iti place si ce cumperi

Prin optimizarea mesajelor si a audientei, se pot face campanii de promovare pe Facebook foarte eficiente din punctul de vedere al raportului cost/rezultat. Facebook Ads este atat de eficient incat peste 70% din intregul nostru buget de promovare este alocat acestui canal de promovare.

Momentan, conform unui clasament intern realizat anual, Facebook e in top eficienta ca si canal de promovare online. Vezi TOP Promovare Online ›