SERVICII PROMOVARE ONLINE

Afla mai multe despre cum te putem ajuta sa vinzi mai mult si sa iti promovezi afacerea

Orice serviciu de promovare online are avantaje si dezavantaje. Afla ce ti se potriveste!

Ce servicii de promovare te-ar ajuta cel mai mult ?

Vrei mai mult trafic pentru site-ul tau? Alege acum unul dintre serviciile SEO

search-engine-optimization-586422_960_720

Servicii SEO ›

Oferim audit SEO, servicii de optimizare si creare de continut, conceperea si implementarea strategiei SEO, dar si monitorizarea rezultatelor.

Vrei sa inveti cum sa iti optimizezi site-ul? Oferim cursuri de specializare

Untitled

Cursuri ›

Inscrie-te la cursurile noastre de SEO si Jurnalism SEO si invata cele mai bune modalitati prin care obtii o imagine favorabila si un site mai vizibil/ iti poti imbunatati website-ul.

Vrei sa iti evaluezi site-ul? Oferim un audit SEO gratuit pentru site-ul tau

descrierea unui audit seo

Audit SEO gratuit ›

Consulta-te cu noi inainte de a investi in promovare platita si vezi care este cea mai eficienta modalitate de promovare pentru tine.

Vrei sa te promovezi pe Facebook? Realizam si administram astfel de campanii

facebook-2429746_960_720

Facebook ›

Tu vino cu produsul, noi iti gasim audienta catre care sa il promovam eficient. Ai o campanie in derulare si ai nevoie de optimizare pentru a obtine rezultate mai bune? Te ajutam sa creezi si sa administrezi campanii pe Facebook.

Vrei continut optimizat pentru site-ul tau? Oferim servicii de redactare articole

business-1868015_960_720

Redactare articole SEO ›

Opteaza pentru un continut relevant, scris de redactori specializati in redactarea de articole SEO.
Articolele noastre respecta toate regulile mentionate de Google pentru cuvintele cheie dorite.

Vrei sa iti promovezi eficient serviciile sau produsele prin AdWords? Te putem ajuta

modern-technologies-1263422_960_720

AdWords ›

Tu vii cu produsul si oferta, noi realizam mesajul si promovam business-ul prin intermediul Google. Optimizam si eficientizam campanii de publicitate pe Google sau pe site-urile partenere.

Ai nevoie de un site pentru afacerea ta? Iti oferim servicii de creare site-uri web care vand

web-site-1706400_960_720

Servicii de creare site-uri web ›

Daca ai o afacere si vrei un site, trebuie sa stii ca acesta este o investitie pe termen lung si un mijloc prin care iti pot atrage clientii.

Iti doresti sa vinzi mai mult la aceeasi bani? Te putem ajuta cu optimizarea reclamelor

digital-marketing-1725340_960_720

Optimizarea ratei de conversie ›

Daca te promovezi in mediul online si ai deja campanii de publicitate in desfasurare, atunci ai putea avea nevoie de optimizare a ratei de conversie.

Vrei sa aflii daca ai campanii de publicitate eficiente? Oferim consultanta sau audit

marketing-1466313_960_720

Consultanta marketing online›

Ne ocupam cu administrarea de campanii de publicitate online, identificam si rezolvam rapid cele mai frecvente probleme/ problemele pe care le intampini

Servicii de promovare

Consideram ca oferim Servicii de promovare online axate pe eficienta

Ai nevoie de o strategie de promovare online sau de setarea unor campanii pay-per-click mai eficiente? Sau poate ai nevoie de servicii de promovare in Social Media? Te putem ajuta. Oferim servicii de promovare online axate pe eficienta, pe cresterea afacerii tale, astfel incat afacerea ta sa aiba succesul dorit . Testam intotdeauna/constant diverse optiuni de promovare, si incercam sa iti furnizam servicii de promovare care chiar sa te ajute sa iti dezvolti afacerea.

Te putem ajuta cu optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, putem seta si administra pentru tine campanii de promovare prin Google si Facebook Ads, dar te putem ajuta si cu diverse alte servicii de promovare online: servicii de creare website, redactare continut calitaitv sau servicii de optimizare a ratei de conversie.

De asemenea, oferim si cursuri de marketing online si promovare, pentru ca tu sa inveti sa te descurci singur cu promovarea afacerii tale. Dar daca ai nevoie de o echipa specializata care sa implementeze pentru tine campanii mai eficiente, te poti baza pe noi. Contacteaza-ne!

Servicii de marketing

Servicii de marketing online si Consultanta in Marketing

Cu siguranta te-ai gandit cel putin odata cum ai putea sa iti eficientizezi afacerea si cum ai putea sa vinzi mai mult. Apeland la servicii de marketing profesioniste, gandite special pentru publicul tau tinta si pentru afacerea ta, poti cu usurinta sa iti dezvolti afacerea si sa vinzi mai mult /ai posibilitatea sa iti dezvolti afacerea si sa iti atingi / Apeland la serviciile noastre de marketing online, personalizate in functie de publicul tau tinta, ai posibilitatea sa iti atingi cu succes obiectivele stabilite si sa atragi un numar semnificativ de clienti.

Noi te putem ajuta cu diverse astfel de servicii de marketing. Putem sa iti realizam o strategie de promovare online, sa analizam piata si concurentii tai si sa iti indicam solutiile potrivite de promovare. Iti putem realiza un website eficient, care sa vanda. Iar apoi ne putem ocupa de promovarea si optimizarea lui pentru motoarele de cautare. De asemenea, pe langa o gama larga de servicii de marketing oferim si cursuri in acest domeniu. Astfel tu vei putea intelege conceptele si tehnicile specifice de marketing si iti va fi mai usor sa le aplici singur. Iar daca ai nevoie de ajutor, oferim si consultanta in marketing.

Servicii digital marketing

Daca ai un business online si ai intampinat dificultati in ceea ce priveste promovarea online cum ar fi campaniile SEO, Facebook, Instagram, echipa noastra iti pune la dispozitie o serie de servicii profesionale de digital marketing. Te ajutam cu identificarea publicului tau tinta si in functie de produsele sau serviciile pe care vrei sa le vinzi, realizam campaniile de promovare, le lansam si le verificam constant. Periodic iti vom trimite rapoarte cu rezultatele fiecarei campanii in parte.

Servicii marketing online

Marketing-ul online este un proces amplu de promovare a unui produs sau serviciu. Majoritatea celor care au un magazin online sau un business online incearca sa se promoveze prin intermediul mediului digital. Serviciile noastre de marketing online implica realizarea si implementarea unei strategii complete de promovare. Logica unei strategii de marketing online se axeaza pe un canal de vanzari, sau in engleza denumit “sales funnel”, dar si pe procese de marketing ca Remarketing (Adwords + Facebook), Email Marketing.

Vom identifica impreuna problemele si solutiile potrivite pentru a-ti creste afacerea si pentru a vinde mai mult in mediul online pentru business-ul tau!

Servicii de promovare site-uri

Servicii promovare site pentru afacerea ta!

Vrei sa ai un website care atrage mai multi vizitatori si vinde mai usor in mediul online? Te putem ajuta.

Noi iti putem oferi o gama vasta de servicii de promovare a unui website. Incepand de la optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare si pana la promovarea lui in mediul online, prin intermediul reclamelor Google sau Facebook Ads. Incercam sa iti oferim mereu servicii eficiente de promovare, care chiar sa te ajute sa cresti vanzarile. De aceea testam diverse tipuri de servicii de promovare site si le alegem pe cele care functioneaza. Apoi le implementam pentru site-ul tau si optimizam in timp, pentru a-ti furniza servicii din ce in ce mai eficiente.

Iti punem la dispozitie o gama variata de servicii de promovare online. Primul pas pe care il facem in acest demers este optimizarea website-ului in motoarele de cautare, al doilea este promovarea in mediul online prin intermediul campaniilor specializate facilitate de Google Ads (Adwords) si Facebook Ads. Ne axam pe eficientizarea campaniilor de promovare online pe care le optimizam constant. Ne dorim ca tu sa ajungi la publicul tinta si sa iti dezvolti business-ul cu succes.

Pe langa serviciile de promovare website oferim si cursuri si consultanta in domenii online, care te vor ajuta sa intelegi mai bine cum functioneaza o afacere in online si cum poti ajunge sa vinzi mai mult. Daca ai nevoie de servicii de promovare pentru site-ul tau, contacteaza-ne!

Servicii promovare online – Campanii PPC si Social Media

Fiecare afacere care se lanseaza online are nevoie de promovare

In Romania exista peste 1 milion de website-uri la momentul actual. Te putem ajuta sa iti promovezi afacerea intr-un mod profesionist pe piata din Romania. Realizam campanii specializate de promovare cu plata per click (Google Ads), campanii Facebook Ads si Instagram pentru a te face vizibil si in mediile sociale.

Setam campanii in urma unei analize, bazandu-ne pe audiente specifice, teste si experienta. Apoi optimizam campaniile constant, schimbam audienta, testam diferite forme de reclama si plasam bugete suplimentare care sa functioneze website-ului tau si care sa-ti aduca rezultate dorite. Daca iti doresti sa te promovezi online si sa platesti doar rezultatele obtinute, contacteaza-ne!

Servicii promovare site – te ajutam sa-ti faci siteu-ul vizibil

Dupa ce iti realizezi un website, noi te putem ajuta sa il faci cat mai cunoscut in mediul online

Prin intermediul campaniilor Google Ads si al metodelor de promovare online in social media te ajutam sa atragi trafic pentru website-ul tau. De asemenea, pe langa aceste servicii de promovare site, te putem ajuta sa iti optimizezi website-ul pentru motoarele de cautare. Alegem cuvintele cheie potrivite si cautate de clientii tai, iti optimizam continutul si structura site-ului, urmand sa construim prin tehnici specifice o retea de link-uri externe catre site-ul tau.

Aceste servicii de promovare pentru website-ul tau te vor ajuta sa capeti/ai mai multa autoritate in mediul online, sa atragi mai mult trafic si in final sa convertesti vizitatorii in clienti/ facilitezi convertirea vizitatorilor in clienti. Toate acestea vor fi posibile cu ajutorul reclamelor specifice de conversie si al campaniilor de remarketing pe care ti le vom seta.

Servicii promovare magazin online - vinzi mai mult si mai des clientilor tai din online

Te putem ajuta si daca ai un magazin online si ti-ai lansat o afacere in ecommerce!

Oferim servicii promovare online care sa te ajute sa-ti dezvolti un business de succes.Printre pachetele de servicii de promovare magazin online oferim implementarea unei strategii SEO pentru ecommerce, dar si implementarea unor campanii de promovare pe baza de conversii. Te putem ajuta sa-ti realizezi un catalog de produse si prin reclame catalog sales sa vinzi mai mult catre clientii tai. De asemenea, prin procesul retargeting sa influentam oamenii sa nu mai abandoneze comenzile in cosul de cumparaturi, ci sa finalizeze comanda.

Daca ai o afacere in ecommerce, echipa noastra este pregatita sa te ajute. Pachetele noastre de servicii promovare online te ajuta in implementarea unei strategii SEO eficiente pentru ecommerce, dar si promovare pe baza de conversii. Iti punem la dispozitie serviciul de realizare catalog de produse care sa te ajute sa vinzi mai mult prin intermediul reclamelor catalog sales. De altfel, prin procesul retargeting amintim clientilor faptul ca au produse in cosul de cumparaturi, iar comanda nu a fost finalizata.

Iti putem oferi servicii de promovare magazin online si pe Google, prin intermediul Google Ads. Setam anunturi cu extensii personalizate si te ajutam sa ajungi la clientii din orasul sau din zona ta, prin intermediul campaniilor locale. Beneficiaza de ajutorul profesionistilor pentru a vinde mai mult si mai des clientilor tai din mediul online/ Te invitam sa soliciti ajutorul profesionistilor din echipa noastra daca vrei sa vinzi constant si catre un public cat mai larg!

Ai nevoie de servicii de promovare website profesionale, bazate pe teste si pe KPI stabiliti de un profesionist? Contacteaza-ne!

Te putem ajuta sa iti stabilesti o strategie puternica/eficienta de promovare website in mediul online!

Iti oferim audit gratuit pentru Google Ads si pentru SEO, identificand problemele si punctele slabe ale website-ului tau si ale campaniilor de promovare pe care le-ai rulat deja. Impreuna vom stabili care sunt scopurile/ obiectivele tale si care sunt metodele cele mai potrivite pentru a le atinge si ce/ in functie de indicatori/indicatorii de performanta sa avem in vedere.

De asemenea, setam campanii de publicitate online bazate pe KPI, iar apoi/urmand sa testam diverse variante. Investim doar in ceea ce functioneaza pentru afacerea ta. Daca vrei ajutorul unei agentii care se ocupa constant de contul tau de publicitate si optimizeaza saptamanal reclamele tale, contacteaza-ne. Iti putem oferi servicii de promovare website eficiente, la un cost atractiv!

Daca ai nevoie de servicii de promovare online te asteptam sa ne contactezi folosind datele din pagina de CONTACT›

De ce sa lucrezi cu noi

• Iti oferim atat audit, cat si servicii si cursuri!
• Poti opta pentru servicii complete de SEO, adwords si/sau facebook, pentru optimzarea campaniilor create de tine sau pentru cursuri care te vor ajuta sa iti cresti singur site-ul.

Ce ne propunem

• Dorim sa le oferim clientilor nostri cea mai buna optiune pentru cresterea business-ului.
• In functie de nevoi si buget, oferim clientilor nostri cursurile si/sau serviciile cele mai potrivite.