Creare site ieftin


Platesti putin si il ai in cateva zile

Ai nevoie rapid de un site ieftin?

Avem o serie de modele din care sa iti alegi

Ne spui care iti place – il copiem pe domeniul tau, punem datele tale si iti dam parola – totul in 3-4 zile lucratoare

Si gata – Ai site

Livram site-uri de prezentare ieftine si magazine online ieftine la cheie, usor si intuitiv de utilizat.

Cu o investitie mica vei deveni proprietarul unui site compatibil cu orice browser, telefon sau ecran.

Aditional, daca vei dori, site-ul poate fi orcand extins – oricat e nevoie

Cumpara un site cu doar 750 lei

Il primesti in 3-4 zile lucratoare

Ce reprezinta serviciile de creare site ieftin?

Pentru ca avem deja un portofoliu diversificat de site-uri de prezentare, putem sa iti facem unul care arata la fel, dar care contine informatiile specifice afacerii tale.

Avem experienta crearii de site-uri in diverse domenii de activitate si stim exact de ce are nevoie acesta pentru a atrage cat mai multi clienti si a-ti promova cat mai bine activitatea in mediul online.

De aceea, putem sa oferim acum servicii de creare site ieftin si eficient!

Platforma de realizare site ieftin

Daca vrei si tu un magazin online ieftin sau un site de prezentare ieftin, tot ce ai de facut este sa alegi unul dintre cele pe care deja le-am realizat in WordPress. Noi vom face un site la fel in doar cateva zile si vom introduce informatiile despre afacerea sau produsele tale.

Folosim platforma WordPress pentru ca este fiabila, sigura si usor de modificat si de configurat. Pentru principalele functionalitati sunt deja configurate, nu ne va lua mult timp ca sa iti facem propriul site de prezentare la un pret cat mai mic.

In plus, pe viitor, mentenanta este usor de realizat si nu te va costa mult.

De ce sa ne alegi pentru realizarea unui site ieftin?


  • Avem experienta a mai multor ani de creare site-uri de prezentare si magazine online care chiar vand si un palmares bogat din care tu poti alege exact ceea ce iti place.
  • Putem sa oferim servicii de realizare site ieftin si optimizat pentru orice tip de afacere si nisa de activitate. Avem experienta in mai multe business-uri si am creat magazine online si site-uri de prezentare care au ajuns pe prima pagina in domeniul haine & accesorii dama, piese auto, juridice, stiri, constructii, utilaje, mobila si decoratiuni interioare, etc.
  • Pentru ca online-ul este un mediu competitiv si vrem sa colaboram pe termen lung, ulterior poti apela tot la noi pentru promovare, pentru a castiga vizitatori, pentru a tine pasul cu Google si cu optimizarea SEO necesara, pentru a crea continut unic si de calitate, etc.
  • Crearea unui site este o investitie iar noi te vom ajuta sa o recuperezi in cel mai scurt timp crescandu-ti vanzarile.
  • Deloc in ultimul rand, avem preturi avantajoase si acum oferim si servicii de realizare site ieftin care te vor ajuta repede si eficient sa ajungi in mediul online.

Site de prezentare ieftin

Ai nevoie de un site de prezentare ieftin si de calitate? Alege modelul si contacteaza-ne sa iti spunem cat te va costa unul identic! In doar cateva zile va fi gata, te vom invata cum sa il folosesti si, daca vei dori, ne vom ocupa de el si pe viitor.

Un site de prezentare ieftin contine strictul necesar printre care si informatii despre afacerea ta, date de contact, adresa, zona de articole si categorii cu serviciile sau produsele pe care le oferi.

Ulterior, daca vei dori, il vom putea imbogati cu alte pagini necesare pentru afacerea ta, cu formulare de contact cu autoraspuns, solutii de comunicare rapide si eficiente cu vizitatorii, ferestre pentru promotii si anunturi speciale, adresa de email, etc.

De asemenea, ne vom putea ocupa de optimizare si promovare, de redactare articole de blog atractive, trimitere newslettere, training si suport.

Cumpara un site cu doar 750 lei

Il primesti in 3-4 zile lucratoare

Magazin online ieftin – incepe rapid sa vinzi

Pentru ca avem toata experienta necesara, putem sa cream repede si bine un magazin online ieftin. Vrei sa ajungi sa iti vinzi produsele 24 de ore din 24? Nimic mai simplu! Acum poti comanda un magazin online ieftin si, in doar cateva zile, vei putea incepe.

Este ieftin pentru ca il vom realiza dupa un model ales de tine, dar cu produsele, imaginile si textul pe care le vrei tu. Intrucat realizarea acestuia nu implica foarte mult efort, ti-l putem furniza la cheie in doar cateva zile.

Magazinul online ieftin contine tot ce este necesar: functionalitate de adaugare in cos a produselor, crearea contului de utilizator si client, categorii de produse, descrieri si imagini cu produse, sistem de plata online sigur, informatii de contact si termeni si conditii.

De asemenea, te putem ajuta cu optimizarea SEO pe categorii de produse si chiar vom adauga cateva produse cu descrieri. Ulterior, daca vei avea nevoie de ajutor, ne poti solicita si pentru a adauga si restul produselor, pentru redactare descrieri produse, adaugare formulare de contact cu autoraspuns, ferestre cu promotii si anunturi, newslettere, etc.

Alege un site din modelele de mai jos


Il poti avea in cateva zile

Site prezentare servicii de transport

transport-site

Site prezentare servicii de Asigurari

asigurari-site

Site prezentare Piese Auto

piese-auto-site

Site prezentare Servicii de transport persoane

transport-persoane-site

Site prezentare florarie

florarie-site

Site prezentare haine

haine-site

Site prezentare Servicii de restaurant

restaurant-site

Site prezentare turism

turism-site

Site prezentare scoala

scoala-site

Site prezentare Servicii de Clinica Veterinara

clinica-veterinara-site

Site prezentare incaltaminte

incaltaminte-site

Site prezentare jucarii

jucarii-site

Site prezentare cadouri

cadouri-site

Site prezentare Produse naturale

naturiste-site

Site prezentare psiholog

psiholog11

Site prezentare sala de sport

sala sport site

Cumpara un site cu doar 750 lei

Il primesti in 3-4 zile lucratoare

Inscrie-te in formular ↓

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj (orice relevant)

Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).