Servicii de Consultanta – Marketing Online – Promovare Digitala –  SEO – PPC


Promovare Scumpa?
› Sau campanii publicitare care NU aduc suficienti clienti?

Trafic Mic?
› Sau care nu aduce vanzari efective?

WebSite Putin Optimizat?
› Sau in general ineficient?

Te putem ajuta!

› Iti putem creste vanzarile din zona online!

Oferim servicii de asistenta, audit si diagnosticare pentru aproape orice activitate de promovare in mediul online.

De ce noi – pentru asistenta sau consultanta pentru marketing si publicitate online?

• Avem experienta pe partea de optimizare a traficului si a fluxului de vizitatori.

Suntem la baza o companie de SEO (optimizare pentru Google). O parte importanta a procesului de optimizare SEO presupune imbunatatirea continutului/site-ului astfel incat utilizatorul sa primeasca mai multa “valoare”. Ne este foarte usor sa aplicam aceeasi strategie pentru ORICE campanie de promovare online.

• Administram multe campanii de publicitate online – stim cum sa rezolvam rapid si eficient cele mai frecvente probleme.

Majoritatea factorilor care genereaza performanta slaba in mediul online sunt aceiasi. Pana acum FOARTE PROBABIL ne-am lovit de mai multe ori de problemele care te afecteaza pe tine acum si stim cum sa le rezolvam

• Utilizam unelte dedicate pentru diagnosticarea celor mai frecvente probleme

HotJar, Google Analytics, Search Console, Ahrefs si multe altele – Stim ce sa folosim in functie de fiecare situatie astfel incat sa iti oferim solutii concrete intr-un timp rezonabil cat mai scurt posibil

Consultanta marketing

Vrei ca afacerea ta sa fie mai eficienta? Vrei sa inveti care sunt strategiile de promovare care aduc rezultate? Vrei sa stii cum sa vinzi mai usor si mai des clientilor tai? Te putem ajuta!

Suntem o agentie de marketing online si SEO cu experienta (speram noi) si oferim servicii de promovare si consultanta in aceasta zona. Te putem ajuta sa iti setezi o strategie eficienta, sa optimizezi costurile si te invatam care sunt principalele modalitati de promovare care iti vor aduce rezultate. Daca doresti sa afli si mai multe detalii, pe site-ul nostru gasesti o multime de materiale informative gratuite.

In plus, oferim si cursuri de marketing pentru cei ce doresc sa invete cum sa isi promoveze afacerea online. Ai nevoie de consultanta marketing pentru afacerea ta? Vrei sa discuti cu un profesionist si sa inveti mai multe despre acest domeniu? Contacteaza-ne!

Iti oferim consultanta marketing 1 la 1 prin Skype, asa incat distanta nu conteaza, te putem ajuta oriunde ai avea afacerea. Iti vom raspunde la intrebari si, in functie de nevoile tale si de bugetul tau, iti putem indica modalitati de promovare potrivite pentru tine.

Iar daca vrei ca un profesionist sa se ocupe de promovarea afacerii tale, iti putem oferi si servicii de implementare si optimizare campanii, alaturi de serviciul de consultanta in marketing.

Distanta NU este o problema

Oferim servicii de consultanta in marketing online, prin Skype

NU CONTEAZA daca ai nevoie de consultanta de marketing online in Bucuresti, consultanta pentru promovare online in Cluj, in Brasov, Timisoara, sau oriunde in Romania. Putem tine legatura online, putem sa ne vedem si sa vorbim prin Skype.

Consultanta SEO

Ai nevoie de consultanta SEO de specialitate? Te putem ajuta. Suntem o agentie de SEO si marketing online si activam in aceasta nisa din anul 2015.

Putem sa oferim servicii complete si consultanta SEO sau in domeniul promovarii online, astfel incat tu sa intelegi mai bine cum te pot ajuta aceste servicii in promovarea afacerii tale. Oferim consultanta 1 la 1, prin intermediul Skype, asa incat distanta nu conteaza, te putem ajuta oriunde.

Un specialist in domeniul digital iti va raspunde la toate intrebarile, iar noi vom analiza afacerea ta si oportunitatile de care te poti bucura prin promovarea acesteia, folosindu-te de optimizarea pentru motoarele de cautare.

Oferim si cursuri SEO care sa completeze partea de consultanta, sa inveti mai multe despre acest domeniu. Iar daca doresti ca un specialist sa se ocupe de afacerea ta si de optimizarea site-ului pentru Google, pe langa serviciile de consultanta SEO poti cere o oferta si pentru implementarea celor invatate.

Iti oferim servicii complete: audit SEO, optimizare on site si off site, consultanta SEO si multe altele. Contacteaza-ne!

Consultanta SEO site – Vorbeste cu un specialist despre regulile SEO si despre importanta optimizarii unui site pentru motoarele de cautare!

Vrei sa stii mai multe despre algoritmii Google si despre cum iti poti pozitiona site-ul mai bine in cautari? Te putem ajuta.

Oferim servicii de consultanta SEO on-site si off-site, ajutandu-te sa intelegi mai bine cu ce te ajuta SEO in promovare afacerii. De asemenea, pentru mai multe detalii, avem si sectiunea de educatie pe site-ul nostru, unde oferim ghiduri gratuite despre SEO, cursuri de specialitate si multe alte articole si informatii interesante despre acest domeniu. 

Suntem o agentie de SEO si marketing online si oferim servicii complete de promovare online si optimizare a site-urilor pentru motorul de cautare Google. Insa oferim si consultanta SEO pentru site-uri diverse.

Vrei sa beneficiezi de o sedinta personalizata de consultanta SEO pentru site-ul sau site-urile tale? Iti putem oferi un audit gratuit si indicatii despre cum sa iti optimizezi platforma. Contacteaza-ne!

Consultanta SEO Bucuresti

Fie ca ai nevoie de o sedinta de consultanta SEO in Bucuresti sau in orice alt oras, te putem ajuta. Oferim consultanta SEO prin intermediul Skype, asa incat distanta nu conteaza. Te putem ajuta cu optimizarea site-ului si cu sedinte de consultanta despre acest domeniu, oriunde ai activa.

Vrei sa stii cum poti atrage mai multi vizitatori pe site-ul tau? Vrei sa stii cum poti urca site-ul in pozitiile SERP si care sunt beneficiile unei campanii de SEO? Iti oferim toate raspunsurile in cadrul unei sedinte de consultanta.

Ai nevoie de consultanta SEO in Bucuresti pentru afacerea ta? Suntem la doar un click distanta. Contacteaza-ne!

Iti putem oferi sfaturi si recomandari utile in domeniu, poti accesa si cursurile noastre SEO pentru a invata mai multe. Iar daca ai nevoie de profesionisti care sa te ajute sa implementezi ceea ce ai invatat, mult mai eficient, oferim si servicii complete de SEO: audit, optimizare, consultanta SEO in Bucuresti si nu numai.

Oferta Concreta de servicii de consultanta pentru Marketing si Promovare Online

› Lista unora din serviciile prin care iti putem creste eficienta afacerii/site-ului tau.

Ce iti oferim efectiv…

› Audit SEO Extins

Este un audit complet din punct de vedere SEO al site-ului tau. Intai se diagnosticheaza continutul site-ului – erori, relevanta continut, flux vizitatori, logica structura, etc… si se prezinta un raport + recomandari. Dupa care se analizeaza promovarea externa a site-ului (link-urile) si se prezinta un raport + recomandari

› Cost: incepand de la 400 euro sau personalizat in functie de marimea/complexitatea site-ului.
    › Cere o oferta folosind formularul din zona contact›

› Analiza & Optimizare site si/sau pagina

Obiectivul este cresterea vanzarilor site-ului / paginii respective. Se analizeaza un site din punctul de vedere al ergonomiei paginilor, usurintei de utilizare si al eficientei mesajului.

› Cost: incepand de la 150 euro/pagina sau personalizat in functie de marimea/complexitatea site-ului.
    › Cere o oferta folosind formularul din zona contact›

› Audit & Optimizare Campanie Promovare Online pe Facebook, Adwords, Media, etc..

Obiectivul este cresterea eficientei unei campanii de promovare online. In cazul in care aveti un buget de promovare, dar campania NU aduce suficienti clienti, atunci acesta este serviciul de care aveti nevoie.

› Cost: incepand de la 300 euro sau personalizat in functie de marimea/complexitatea campaniei.
    › Cere o oferta folosind formularul din zona contact›

› Sedinta 1 la 1

Obiectivul este sa de ajutam cu ORICE ai nevoie pentru eficientizarea campaniilor tale de promovare online. De exemplu, daca vrei sa ne intrebi despre ORICE problema legata de Marketing Online – setare de campanii de promovare, mesaje, strategie de abordare, etc…

› Cost: incepand de la 150 ron/ora pentru consultanta cu un specialist de marketing sau incepand de la 250 ron/ora pentru consultanta cu un specialist de marketing senior
    › Cere o oferta folosind formularul din zona contact›

Te intereseaza sa cumperi o ora de consultanta de test?

O poti cumpara acum cu cardul » 150 ron »

 

Sau, cumpara un pachet de 4 ore (5% discount)

O poti cumpara acum cu cardul » 570 ron »

Sau, cumpara un pachet de 8 ore (10% discount)

O poti cumpara acum cu cardul » 1080 ron »

Solicita acum o oferta pentru servicii de Consultanta – Marketing Online – Promovare Digitala –  SEO – PPC

Inscrie-te in formular ↓

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj (orice relevant)

Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).