Servicii Google Ads (fost adwords)
Promovare eficienta prin Google

Oferim un pachet complet de servicii de promovare prin intermediul Google Ads

Apeleaza la noi pentru administrarea profesionista a reclamelor prin Google Ads. Tu vii cu produsul si oferta, noi iti concepem mesajul si iti promovam eficient business-ul. Realizam sau eficientizam campanii de publicitate pe Google sau pe site-urile partenere.

Solicita o oferta completa de Servicii Google Ads

Iti oferim o solutie completa si personalizata pe nevoile tale incepand de la 120 Euro + 10% din bugetul administrat / luna

De ce sa lucrezi cu noi ?

Furnizam o oferta completa de Servicii Ads care cuprinde administrarea efectiva a reclamelor in Google + cercetarea cuvintelor cheie + consultanta in optimizarea paginilor site-ului tau.

Experienta ne-a aratat ca Serviciile Ads trebuie sa contina cateva elemente distincte pentru a fi eficiente:

Cercetarea cuvintelor cheie – acest serviciu presupune colectarea majoritatii expresiilor cautate de potentialii tai clienti si gruparea lor in categorii distincte. Daca nu stii exact ce se cauta nu ai cum sa oferi produsul dorit exact persoanei care il doreste.

Realizarea si implementarea planului de Ads – presupune realizarea planului de promovare si a logicii intregii campanii. Scopul este ca fiecare utilizator sa fie directionat la locatia cea mai potrivita in functie de cautarea pe care a efectuat-o in Google.

Administrarea si optimizarea efectiva a campaniilor Ads – acest serviciu presupune crearea efectiva a reclamelor in meniul de administrare si eficientizarea periodica a campaniilor derulate.

Optimizarea paginilor de destinatie – acest serviciu presupune oferirea de consultanta pentru catre administratorul site-ului tau cu scopul de a imbunatati continutul din paginele promovate. Degeaba oferim mesajul potrivit clientului potrivit daca el nu gaseste ce cauta pe site-ul unde a fost trimis.

servicii adwords

Toate Serviciile Google Ads de mai jos fac parte din pachetul standard oferit de SEOmark.ro

Mai mult decat doar Servicii Google Ads – o abordare integrata si completa a promovarii tale.

Servicii Adwords - optimizare cuvinte cheie

Servicii Google Ads – Studiul Cuvintelor Cheie


KeyWord Research sau cercetarea cuvintelor cheie utilizate in Google

Studiul cuvintelor cheie este primul lucru de la care se porneste atunci cand se realizeaza o campanie de Ads. Pentru a avea o eficienta maxima trebuie sa stim CE se cauta, CAT de mult se cauta si cat de mare e COMPETITIA pe acele cuvinte cheie.

Costul realizarii unui studiu al cuvintelor cheie

Acest serviciu este Gratuit fiind inclus in pachetul standard de Servicii Google Ads. In cazul in care doriti sa achizitionati acest serviciu separat, costul sau este personalizat.

Servicii Adwords - Realizarea si implementarea planului

Servicii Google Ads – Realizarea si implementarea planului de promovare


Realizarea structurii campaniei de promovare

Odata ce au fost identificate cuvintele cheie relevante, trebuie creata o logica a intregii campanii: ce mesaj este livrat fiecarei cautari si ce destinatie va fi folosita. Scopul este ca fiecare utilizator sa ajunga pe cea mai potrivita pagina a site-ului tau raportat la cautarea sa in Google.

Acelasi lucru se stabileste si in cazul campaniilor de display: care sunt cele mai potrivite site-uri si ce mesaj va aparea pe ele.

Costul structurii campaniei de promovare prin Google Ads

Acest serviciu este oferit Gratuit, costul sau fiind inclus in costul total al pachetului de promovare. In cazul in care doriti sa achizitionati acest serviciu separat, costul sau este personalizat.

improve chart

Optimizarea continua si administrarea campaniei din Google


Servicii Google Ads – Imbunatatirea constanta a reclamelor existente si teste pentru noi cuvinte cheie si destinatii

Pachetul de servicii de administrare a campaniei de Google Ads presupune monitorizarea si imbunatatirea constanta a campaniilor derulate. Serviciul de administrare contine (fara a se limita la) urmatoarele servicii:

Eliminarea cautarilor nedorite – este posibil ca anumite cuvinte cheie sa livreze cautari nedorite si ele trebuie eliminate

Imbunatatirea constanta a mesajelor – Anumite mesaje vor performa mai bine decat altele. In permanenta mesajele care nu au livrat bine trebuie eliminate si introduse noi mesaje din zona celor cu performante potrivite

Optimizarea destinatiei – Este posibil ca unele pagini sa nu performeze bine chiar daca traficul atras este de calitate. In acest caz noi vom oferi recomandari sau chiar vom implementa modificari astfel incat eficienta campaniei sa creasca

Monitorizarea site-urilor si a cuvintelor cheie – In general, ce a livrat rezultate bune trebuie promovat, iar ce nu a livrat bine, trebuie eliminat sau redus complet. Noi monitorizam in permanenta campania astfel incat sa iti furnizam cele mai bune rezultate cu putinta.

Optimizarea parametrilor campaniei Ads – Interfata de administrare a campaniilor Ads are foarte multi parametrii ce pot fi optimizati. In functie de rezultatele obtinute si de experienta noastra noi urmarim sa folosim cat mai eficient bugetul alocat de tine.

Solicita o oferta completa de servicii de administrare Google Ads

Iti oferim o solutie completa si personalizata pe nevoile tale incepand de la 120 Euro + 10% din bugetul administrat lunar.

Formular solicitare Servicii Adwords

Nume (necesar)

Email (necesar)

Telefon (necesar)

Site (necesar)

Mentiuni (optional)

Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Poti solicita serviciile noastre sau poti cere informatii suplimentare din pagina de CONTACT.

Ai nevoie de mai multe informatii sau vrei sa afli cum sa analizezi o campanie Google Ads?

Descarca Gratuit ghidul de Audit Google Ads si afla mai multe!

Descarca gratuit copia ghidului si afla care sunt principalele elemente pe care trebuie sa le urmaresti pentru un audit de succes al campaniei tale.