Traineri SEOmark.ro

EU-pe-rotund-portretRamona Ulici

Licentiata in Jurnalism la Universitatea Bucuresti (Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii – FJSC), absolventa a programului de masterat “Campanii de comunicare in relatii publice si publicitate” (FJSC).

Are aproape 10 ani de experienta in online (marketing, project management si vanzari), din care peste 6 ani in vanzari de publicitate online.

In 2011, a pus bazele site-ului Woman2Woman.ro, un site dedicat publicului feminin.

In 2013, demareaza organizarea de evenimente. A organizat evenimente de business (evenimentele PR2Advertising.ro: “SEO si marketing digital”; “Branduri, campanii eficiente”, dar si evenimente orientate catre un target feminin (evenimentele Woman2Woman.ro): “Mama si copilul”; “Femei de cariera”; “Sanatate, frumusete, feminitate”.

Trainer curs Jurnalism SEO.

Radu-pe-rotund1-portretRadu Ciofu

Este licentiat in management si finante si are o activitate de peste 10 ani in domeniul bursier. A urmarit “in direct” pe burse crearea unei intregi industrii online, asupra careia s-a si aplecat incepand cu anul 2011.

Are o experienta de lector si trainer de peste 5 ani, fiind organizatorul a zeci de cursuri si traininguri live si online.

Are o experienta de peste 3 ani in administrarea campaniilor de SEO si Adwords, initial pentru Admiral Markets, unul dintre cei mai mari brokeri de Forex din Romania.

Ulterior, s-a implicat si in mai multe proiecte, inclusiv promovarea site-ului Woman2Woman.ro si administrarea de campanii SEO si Adwords.