Creare Site de Prezentare SEOmark.ro


Obtine mai multa vizibilitate si vinde mai mult in mediul online!

Ai nevoie de un website profesionist, rapid si bine optimizat pentru Google? Te putem ajuta!
Noi construim site-uri “la cheie” care chiar produc un impact in mediul online.

De ce consideram noi ca site-urile realizate de SEOmark sunt mai bune?

Noi suntem o agentie SEO la baza, fiind astfel specializati in optimizarea site-urilor.  Astfel, fiecare website construit de noi va fi optimizat si eficientizat asa incat sa-si atinga scopul de a-ti aduce mai mult trafic, mai multa vizibilitate in online – si in final – mai multe vanzari.

Realizam website-uri optimizate pentru motoarele de cautare si adaptabile pe orice dispozitiv. In plus, te putem ajuta si cu promovarea site-ului, deoarece suntem specializati in marketing online si promovare social media.

  • Un website construit de noi iti poate oferi VIZIBILITATE in mediul online, atragand mai multi vizitatori pe paginile site-ului.
  • Cu ajutorul unui website optimizat, cu multiple functionalitati si cu un design atractiv si adaptabil pe mobil vei putea obtine si CREDIBILITATE din partea  vizitatorilor tai – vei creste increderea oamenilor in afacerea ta
  • Iar prin castigarea increderii vizitatorilor si prin cresterea traficului, cu ajutorul unei strategii de promovare vei putea influenta si VANZARILE – vei putea vinde mai des, mai mult si vei castiga noi clienti online.

De ce sa iti creezi siteul de prezentare prin intermediul SEOmark?

Suntem o agentie de marketing online cu experienta indelungata pe piata. Cunoastem trendurile si avem experienta cu tot felul de clienti. Noi iti putem oferi un servicu de creare website 100% eficient si calitativ.

Iti doresti un site optimizat SEO, foarte usor de administrat si cu un design atractiv?

Te putem ajuta. Noi construim site-uri responsive, usor administrabile, atat pentru clienti din Bucuresti, cat si pentru clienti nationali. In plus, experienta in mediul online ne ajuta sa-ti oferim un pachet complet de servicii online:

  • te putem ajuta prin crearea unui webdesign atractiv sau prin servicii de redesign site
  • iti oferim asistenta la inregistrare si la alegerea serviciului de gazduire domeniu web
  • te putem ajuta prin crearea unor campanii de promovare online eficiente, care sa te ajute sa vinzi mai mult
  • te ajutam cu realizarea unor campanii SEO si iti putem oferi si alte servicii personalizate.

Dupa cum iti spuneam, site-ul este de abia prima etapa in pozitionarea online a unei afaceri.

Noi suntem si vom ramane, preponderent, o agentie de online marketing, de promovare online. Asta inseamna ca pe langa serviciile de creare site de prezentare sau magazin online, intelegem intreg procesul de comunicare online si te putem ajuta sa te pozitionezi mai eficient pe piata.

Vrei sa vezi ce alte proiecte am mai realizat? Descopera chiar aici cateva site-uri realizate de noi!

Afla mai multe despre cum lucram si despre ceea ce iti putem oferi!

Iata pasii pe care ii facem cu fiecare client, atunci cand apeleaza la serviciile noastre.

Analizam afacerea sa si concurenta din piata pe nisa sa de activitate

Fie ca doreste un serviciu de creare site in Bucuresti sau in orice alt oras, noi discutam cu fiecare client in parte si stabilim impreuna o strategie de dezvoltare a proiectului. Vedem care sunt prioritatile,  apoi vom analiza concurenta pentru a defini care sunt punctele cheie pe care se axeaza concurentii. Asta ne va ajuta sa vedem in ce directie ne indreptam si unde trebuie sa lucram pentru a face un site mai bun decat concurentii tai.

Construim un site de prezentare eficient si optimizat pentru afacerea ta

Intelegem ce presupune un proces de vanzare, iar experienta in promovare online ne ajuta sa iti construim site-ul eficient de la inceput, stiind deja cum sa masuram rezultatele si ce anume avem de imbunatatit la acesta.

Optimizam si lansam site-ul tau, urmand sa iti facem un plan de promovare

Dupa ce ne asiguram ca site-ul tau este indexat si vizibil in Google, iti putem face o oferta speciala pentru promovarea acestuia. Astfel, vom asigura un trafic consistent pe site-ul tau si un numar de potentiali clienti, inca de la inceput.

Iti doresti serviciul de creare Website de Prezentare – Cere oferta SEOmark!

Contacteaza-ne pentru a primi o oferta de servicii in ceea ce priveste crearea unui website de prezentare optimizat si adaptat afacerii tale!

Ce alte servicii adiacente oferim alaturi de serviciul de webdesign?

Servicii SEO

Te ajutam sa urci site-ul tau in pozitiile  Google, sa atragi mai multe vizite si sa ai parte de un trafic de calitate pe site-ul tau.

Promovare Online

Iti promovam afacerea in mediul online prin intermediul site-ului, dar si prin platformele sociale cele mai utilizate, pentru a creste sansele tale de vanzare.

Cursuri Online Marketing

Te putem ajuta sa inveti si tu tainele promovarii, asa incat sa te poti descurca singur in administrarea unei campanii de promovare si sa iti poti promova cu succes afacerea mai departe.

creare site prezentare 1

Cere o oferta de webdesign pentru crearea unui site de prezentare ca la carte.
Sau contacteaza-ne pentru un serviciu suplimentar!

Pentru orice detalii sau pentru solicitarea unei oferte, ne poti contacta la adresa de email: office@seomark.ro. De asemenea, ne poti gasi la numarul de telefon: 0311 052 675 (fix) sau 0775 304 971 (mobil).

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp, oferindu-ti solutia potrivita pentru nevoile tale!

Afla cat te costa site-ul


Calculeaza pretul Aproximativ pentru site-ul tau

» Foloseste calculatorul nostru si aproximeaza costul site-ului dorit de tine